• vertical(0)

Convidada a la diada infantil i juvenil de 13 d’abril

Benvolguts/es 

Des dels Consells de la infància i l’adolescència  han organitzat una diada de la infància que tendra lloc el proper 13 d’abril  de 10h a 14h a l’IES Sant Marçal. 

Aquesta diada constarà de: 

Espai de Fireta d’entitats de les associacions que s’han volgut adherir a n’aquesta diada tan especial per nosaltres. 
Espai  Exposició: Amb els alumnes de secundària, a les trobades intercentres,  es feren  6 grans murals en denuncia d’algunes desigualtats  que patim infnats i joves. Aquests murals, conjuntament amb l’escultura dinàmica i creativa feta conjuntament amb els alumnes del Grec del Taller Ocupacional de Salut Mental, s’exposaran al Gimnàs de L’IES.
Espai Tallers dinàmics. Al pati de l’IES els Espais Joves conjuntament amb els dinamitzadors de Marratxí montaran una zona de lleure.
Espai de xerrada i de reflexió: A la biblioteca de l’IES es duran a terme tres xerrades dirigides a famílies, infants i joves. Una de les tres xerrades serà una taula rodona íntegrament feta per joves i infants que explicaran la seva situació personal i com el pas per una associació els ha ajudat a superar situacions adverses. 

Vos adjuntam un vídeo on infants i joves vos conviden a participar d’aquesta diada i a acompanyar-los a eradicar les desigualtats que pateixen.

Vos demanam que faceu difusió en el vostre centre així com també reenvieu aquest correu a les vostres Amipas. Aquesta diada ha estat íntegrament organitzada per nosaltres, els infants i joves i no ens ha resultat gens fàcil. Necessitam la vostra implicació.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i vos hi esperam!!!!
El vídeo el trobareu també a la web de facebook de l’Ajuntament de Marratxí

REPRESENTANTS MEMBRES DELS CONSELLS D’INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Comparteix aquesta entrada