Contesporles, el Festival Internacional del Conte, se celebrarà per primera vegada a Mallorca, a Esporles, els dies 4 i 5 de maig.

 

Contesporles, el Festival Internacional del Conte, se celebrarà per primera vegada a Mallorca a principis de maig. Vegeu el programa complet.

El poble d’Esporles s’omplirà de contes i activitats culturals per a totes l es edats.

El Festival Internacional del Conte, Contesporles, arriba per primeravegada a Mallorca els dies 4 i 5 de maig. Aquesta iniciativa convertirà el poble d’Esporles en l’escenari de més de 50 activitats que tenen com a eix central els contes, implicant tota la població i el seu entorn. Es podrà gaudir de contes per a totes les edats, de tot el món, en diferents idiomes i a tot tipus d’indrets, des d’espais públics a comercials i fins i tot privats. Una part de les activitats seran d’accés lliure, i la resta amb entrada a preus molt reduïts.

Contesporles combina l’element central, el conte, amb altres manifestacions de l’art i la cultura, com el teatre, la música, la il·lustració o la gastronomia, amb la voluntat de contribuir a generar un ambient festiu i evocador del món de la narració oral. En el marc del Festival s’inaugurarà el Bosc de llibres i es donarà la primera passa del projecte Esporles, municipi lector.

També hi haurà conferències i una taula rodona a càrrec d’autors de gran prestigi en el camp de la literatura infantil i juvenil com Xavier DoCampo, Gonzalo Moure o Miquel Rayó.

Contesporles és una iniciativa impulsada per un col·lectiu de trenta persones, la majoria amb experiència en l’organització de diversos esdeveniments en la localitat d’Esporles i algunes d’elles professionals de la dinamització cultural, literatura infantil i juvenil, educació i gestió cultural. Contesporles compta amb el suport de l’Ajuntament d’Esporles i de l’Associació Cultural CapOnVas i la col·laboració de diverses institucions i entitats.

El programa que s’adjunta recull amb detall les activitats previstes per als dos dies del Festival, així com informació sobre l’organització de l’esdeveniment, on i com obtenir entrades, etc.
Per a més informació:

contesporlesfest@gmail.es

Facebook Festival Contesporles

@Contesporles

 

Comparteix aquesta entrada