• vertical(20)

Conferència dia 9 d’abril a la UIB: Les polítiques europees de foment de l’economia social

El proper  dia 9 d’abril a les 18,00 hores, a la  sala de graus d’Economia de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos  ( UIB).

Jose Antonio Pedreño, president de COCETA i  CEPES i de Social Economy Europe impartirà la conferència  ” Les polítiques europees de foment de l’economia social” . Aquesta conferència  està inclosa en el programa Curs Expert Universitari en gestió i creació de cooperatives i altres empreses d’economia social.

L’acte comptarà amb la presència del Rector de la UIB Sr. Llorenç Huguet, el Conseller de Treball, Comerç i Indústria Sr. Iago Negueruela i la Directora General de Treball, Economia Social i Salut laboral Sra. Isabel Castro. Com a convidat a l’acte assistirà el Sr. Juan Antonio Pedreño, president de CEPES (Confederació empresarial espanyola de l’Economia Social) i de la Social Economy Europe, que impartirà la conferència: Les polítiques europees de foment de l’economia social.

És important per a la Unió de Cooperatives de Treball Associat poder comptar amb la vostra assistència, així com fer extensible la invitació a qui considereu pugui interessa i fer-ne la màxima difusió possible.

Comparteix aquesta entrada