Concurs “Dones de lletres”. Projecte de foment de la lectura a Secundària.

El Departament de Llengua posa en marxa la segona edició del Concurs “Dones de Lletres” que, com el curs passat, centrarà les preguntes en dones de les Lletres Catalanes. Trobareu les bases i la pregunta de cada setmana al passadís de secundària, així com hi trobareu també la bústia on dipositar la resposta. Els premis per els guanyadors del Concurs es lliuraran el Dia de Sant Jordi al mateix Acte d’entrega de premis del Concurs de Narrativa Breu.

Puntualment vos anirem informant sobre el guanyador o la guanyadora de cada pregunta(fins un total de cinc), i també vos proposarem la pregunta de cada setmana, per si voleu investigar pel vostre compte.

PRIMERA PREGUNTA

El Premi d’Honor de les Lletres Catalanes el lliura l’Òmnium Cultural des de l’any 1969, i només tres escriptores l’han rebut, fins ara.

 QUI SÓN?


Si estudies a Secundària i t’animes a participar, només has de dipositar la teva resposta, escrita en un paper, amb el teu nom i llinatges i el curs al qual pertanys, a la bústia que trobaràs al passadís. El sorteig entre les respostes encertades determinarà el guanyador o guanyadora d’aquesta primera pregunta, que es farà públic al mateix passadís i a les nostres webs, la d’Es Liceu i la de Divertits.

 SORT!

BASES DEL CONCURS LITERARI “DONES DE LLETRES”

Comparteix aquesta entrada