• vertical(20)

Comunicat – desescalada

Estimades famílies

Tancam una nova setmana de confinament, tot i que les restriccions s’han suavitzat un poc i hem pogut agafar un poc d’aire.

Desitjam que a casa la situació sigui el més confortable possible i que seguiu amb salut i animats per a redescobrir, a poc a poc, nous escenaris relacionals, que havíem deixat en desús, mantenint sempre les mesures de protecció.

Durant aquests dies, els equips docents han facilitat als llocs web respectius, la informació relativa a l’avaluació d’aquest tercer trimestre, així com, la selecció dels continguts que es podran treballar en aquestes condicions i els que deixarem per al proper curs.

També s’han reajustat alguns sistemes de comunicació per a facilitar la cohesió dels grups i experimentar noves maneres de relacionar-nos que afavoreixen les condicions de feina i atenen millor les demandes que ens feis.

Esperam estar en disposició de fer-vos arribar, en breu, altres informacions específiques en relació als agrupaments del proper curs o els canvis d’etapa.

Com hem avançat en anteriors comunicats, el procés de desescalada amplia el seu desenvolupament i ens apropam a la Fase 2, tot i que no ho fa amb totes les certeses que ens agradaria. El centre ha començat les mesures de desinfecció, tal i com indiquen les instruccions i està en elaboració el pla de retorn parcial.

Durant la setmana, hem esperat un nivell de concreció que facilitàs les gestions preparatives i, després de la reunió sectorial del Ministeri d’Educació amb les representacions autonòmiques, s’han redefinit algunes pautes que s’han de treballar al nostre territori.

A l’enllaç podeu consultar els eixos d’actuació que contextualitzaran l’inici de la Fase 2 que, presumiblement, començarà dia 25 de maig. 

Esperam noves indicacions i poder descriure les condicions amb què s’ha de donar la reincorporació parcial, respectant al màxim les mesures de protecció.

Molts d’ànims a tothom.

L’EQUIP DIRECTIU

Comparteix aquesta entrada