Comença el compte enrere… VideoMAT 2017

Com ja hem compartit amb tots vosaltres enguany els nins i nines de primer i segon de Primària han estat treballant les matemàtiques d’una manera més vivencial i significativa gràcies a l’inici dels tallers de matemàtiques. I si no heu tingut l’oportunitat de llegit la notícia podeu veure tot el que hem estat fent al site del primer cicle (https://sites.google.com/a/esliceu.com/primercicle/curs-2016-2017).
Al llarg d’aquestes setmanes s’han realitzat diversos tallers i un d’ells ha estat la realització del vídeo que hem presentat al concurs VideoMAT 2017. El vídeoMAT és un projecte en el qual els i les alumnes creen vídeos on es responen preguntes que posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn. En ell hem treballat una pregunta proposada pels infants que es pogués resoldre gràcies a les matemàtiques. I la pregunta ha estat: Quanta sang tenim els nins i nines de primària? Si voleu conèixer el resultat només heu de veure el vídeo.
A partir d’avui, dia 18, podeu accedir al vídeo (https://www.youtube.com/watch?v=G_3b7fYGpBI), veure tota la feina que els alumnes han fet i, si vos agrada, clicar al botó Imatge inserida 1. Us demanam màxima difusió entre els vostres alumnes, familiars i coneguts.
Ara comença la feina del jurat, que format per 32 persones (mestres i professors de diferents nivells educatius i persones del món audiovisual).

Hi ha també dos premis més que corresponen a la votació del públic. Per valorar quins vídeos tenen més vots es comptabilitzan els “M’agrada” de cada vídeo al youtube que s’hagin realitzat entre les 11:00 h del dimarts 18 d’abril i les 11:00 h del dilluns 8 de maig. 

Comparteix aquesta entrada