• vertical(0)

CLUB DE LECTURA DE 4t. Curs 2015-2016

Projecte de foment de la lectura. Departament de Llengua.

club de lexturaEl grup d’alumnes que veieu a la foto que acompanya aquesta notícia és el que constitueix el Club de Lectura d’enguany. Com és habitual, són alumnes que cursen el darrer any de Secundària. Els seus noms són, segons la seva posició a la foto, d’esquerra a dreta: Mireia Jiménez, María Gándara, Carla Ruiz, Marina Gallent, Maria Linde, Rosa Pizà, Guiem Muñoz, Alicia Guzmán, Marta Hurtado, i Mercé Juaneda (asseguda damunt la gespa).

Aquest dimecres passat, dia 11 de novembre, ens hem reunit per constituir el Club, pactar els nostres objectius i parlar de les nostres preferències literàries. Vistes i comentades les propostes aportades per els propis alumnes en aquesta primera reunió, ens hem decantat per la novel·la “Siempre Alice”, de l’escriptora i neurocientífica nordamericana Lisa Genova, publicada el 2007, i actualment molt anomenada per l’èxit de la seva versió cinematogràfica de 2014. Després de la lectura, organitzarem una tertúlia per posar en comú les nostres sensacions i valoracions, de les quals en tindreu notícia en aquesta mateixa pàgina web.

Volem aprofitar aquest espai de presentació del Club per agrair la col·laboració de l’Amipa i de la Biblioteca de la nostra escola, que subvencionen les despeses del Club, tant pel que fa als llibres que llegim, com també pel que fa a les tertúlies que celebram després de cada lectura. Un any més, gràcies.

Fins aviat.

Josefina Manchado.

Departament de Llengua.

Comparteix aquesta entrada