Carta dels docents que secundam la vaga als pares i mares d’Es Liceu

Estimats pares i mares,

 Som els docents que secundam la vaga. En aquests moments tan complicats del conflicte educatiu que està vivint tota la comunitat educativa, us volem adreçar aquestes paraules de reconeixement.

 Els docents sentim que la nostra experiència, dedicació i veu no és escoltada i tenim la necessitat de comunicar-vos que la vostra comprensió, el vostre suport, la vostra presència ens ha donat i ens dóna la tranquil·litat i alhora, la força de saber que estam en el bon camí i que l’aposta per la vaga era i és un medi necessari per aconseguir allò que els vostres fills i filles es mereixen.

 Treballam per a una bona educació, de qualitat i pensament crític, que és capaç d’educar els infants com a bons ciutadans, competents i lliures.

 Ens sentim acompanyats pel vostre alè i creim que la resolució d’aquest profund desencontre ens portarà cap a un horitzó educatiu coherent en la formació del nostre alumnat, i respectuós amb la cultura pròpia. Aquests han estat durant tota la nostra vida docent els objectius essencials, sempre recolzats pels Trets d’Identitat Cooperatius, el Projecte Educatiu i el Projecte Lingüístic del Centre.

Tres paraules ens acompanyen i donen significat al nostre compromís educatiu i social d’aquests dies: ESPERANÇA en l’educació lliure i de qualitat, CONFIANÇA en un enteniment que desitjam proper i GRATITUD al gran i excepcional suport rebut per part vostra i que tan ens encoratja.

Una forta abraçada

Mestres i professors en suport a la vaga

Marratxí, 2 d’octubre de 2013

 

Comparteix aquesta entrada