• vertical(20)

Cap a una escola més inclusiva

Les persones que conformam la comunitat educativa d’ES LICEU som molt variades i, com a la societat, aquesta riquesa i diversitat és justament el que ens defineix i dona personalitat al nostre projecte i a les nostres relacions.

Conviure amb nines i nins amb transtorn espectre autista ens dona multitud d’opcions per a créixer individualment i en comunitat.

Des de la nostra aula oberta organitzam moltes activitats que fan de l’escola un entorn amigable, amable i còmode per a tothom.

Al nostre projecte de tallers experimentals hi ha espai per a la sensibilització cap a l’autisme. 

L’objectiu d’aquest taller és que l’alumnat prengui consciència de les característiques que tenen els seus companys i les seves companyes amb trastorn d’espectre autista, com se senten i quines estratègies existeixen per fomentar la seva comunicació.

En un primer moment es visualitzen dos vídeos explicatius. Posteriorment es fan algunes activitats on s’han de posar al seu lloc i, finalment, després d’una explicació sobre com els podem ajudar a comunicar-se, es proposa als alumnes la creació de pictogrames de diferents espais del centre.

El resultat d’aquest taller ha permès identificar diferents espais i, d’aquesta manera, facilitar la ubicació i circulació de tot l’alumnat.

Si clicau damunt la imatge, accedireu a l’àlbum complet
Comparteix aquesta entrada