ContaContes a la biblioteca

ContaContes “Un Llibre” a Educació Infantil

Per acomiadar aquest curs escolar tot l’alumnat d’educació infantil ha vingut a la biblioteca a escoltar el conte “Un Llibre” i a dur a terme una activitat relacionada amb el conte. A través d’aquest conte i aquesta activitat s’han pogut treballar els colors primaris i les seves combinacions d’una forma divertida i interactiva. Els infants s’ho han passat la mar de bé! Aquí podeu veure algunes fotografies de l’activitat. 

Podeu veure més fotografies de l’activitat accedint al següent enllaç: https://drive.google.com/drive/folders/0ByiYEwCpn3WWWGxPZGRKU2NUM1E?usp=sharing

A la Biblioteca de Es Liceu hem posat en marxa diferents activitats de dinamització lectora enfocades a fomentar el gust per a la lectura entre els més menuts del centre. D’aquesta manera es van realitzant diferents activitats de ContaContes de manera periòdica destinades als alumnes d’educació infantil i primària.

En aquest apartat podreu veure les diferents activitats de ContaContes que es duen a terme a la biblioteca.

ContaContes de Sant Jordi

Per celebrar el dia de Sant Jordi a la biblioteca de Es Liceu hem dut a terme diferents sessions de ContaContes per tal d’explicar la llegenda de Sant Jordi al nostre alumnat.

D’aquesta manera, hem explicat la llegenda de Sant Jordi a l’alumnat d’educació infantil a través d’una representació a la qual l’alumnat ha esdevingut l’autèntic protagonista de l’activitat, sent ells els encarregats de moure les titelles i representar els personatges.

Per altra banda, amb l’alumnat de 1r i 2n d’educació primària hem dut a terme una activitat diferent, que ha consistit en contar un conte basat en la llegenda de Sant Jordi anomenat “Sant Jordi a la cova del drac” de la col·lecció de “Contes Desexplicats”, en el qual els personatges de la famosa llegenda actuen d’una forma ben diferent, on la princesa no necessita cap príncep que la salvi, el Cavaller de Sant Jordi es un autèntic covard i el drac és un vertader xef de cuina. A més, mentre s’anava explicant la història, l’alumnat (que tenia el rol d’un personatge assignat des de l’inici del conte) ha anat representant les accions que duia a terme el seu personatge. Tots ens ho hem passat d’allò més bé!

Podeu veure les fotografies clicant al següent enllaç:https://drive.google.com/drive/folders/0ByiYEwCpn3WWUkdBVkFZQjNYS3c?usp=sharing

El carnaval dels animals

Els dies 20, 22 i 23 de febrer s’han dut a terme diferents sessions del ContaContes de Carnaval “El Carnaval dels Animals”, i les nines i els nins s’ho han passat d’allò més bé!

Aquí teniu algunes fotografies de l’activitat: