• vertical(0)

ASTRAL, el documental, el podeu veure a alguns cinemes de ciutat (Cinema Ciutat, Ocimax) i tendreu també l’ocasió de col·laborar amb aquest viatge

La nostra escola, com a lloc de trobada de persones, de variada trajectòria i diversitat de sensibilitats treballa històricament els temes relacionats amb la solidaritat.

Des de sempre hem assolit la nostra tasca cap a la conciència de les característiques de la societat, l’anàlisi crítica de les situacions que vivivm i la intenció de fer les aportacions necessàries per al canvi.

Durant el curs passat, entre tot@s vàrem elaborar un projecte molt ambiciós sobre el tema dels refugiats.

Maluauradament, aquest no és un fet que es pugui resoldre amb facilitat i seguim fent feina per a què no s’apaguin les alarmes en temes d’injustícia social com aquest.

En aquest sentit, el periodeista Jordi Èvole ha donat el seu suport (físic i mediàtic) a la iniciativa ASTRAL  que Òscar Camps ha  liderat per a ProActiva Open Arms.

ASTRAL, el documental, el podeu veure a alguns cinemes de ciutat (Cinema Ciutat, Ocimax) i tendreu també l’ocasió de col·laborar amb aquest viatge.

Comparteix aquesta entrada