Assemblea general de l’AMIPA, dia 7 de novembre a les 16,30 hores a l’aula de 4 ESO B

Benvolguts pares i mares,

Després d’aquest inici de curs que no ha estat normal, l’Associació de Mares i Pares d’Es Liceu (Amipa) arranca amb moltes ganes i il.lusió per lluitar per a l’educació dels nostres fills i filles. No ho podem fer sense vosaltres, ens acompanyau?

Per començar, vos volem informar que aquells que sou actualment socis de l’Amipa ho tornareu a ser enguany, si no ens deis el contrari, i se vos passarà el rebut, pel desembre, de 25 euros pel curs. Tots aquells que vos volgueu donar d’alta heu d’omplir les dades d’inscripció que vos facilitarà la secretaria de l’escola o trobareu a l’enllaç de l’Amipa de la web de Es Liceu.
Vos demanam que ho faceu abans de dia 31 d’octubre.

Per concretar les iniciatives de l’Associació per aquest curs tan important i passar comptes del que es va fer el passat curs, vos convocam a l’Assemblea General de socis que tindrà lloc el dia 7 de novembre a les 16,30 hores a l’aula de 4 ESO B. És molt important la vostra assistència.

Entre les novetats del pressupost d’enguany hi ha la subvenció anual de 10 euros per nin (independentment del nombre d’activitats que faci) a la quota d’inscripció a les activitats extraescolars.

amipa@esliceu.com


Vos esperam el dia 7 de novembre.

Junta directiva Amipa Es Liceu

Comparteix aquesta entrada