• vertical(0)

L’AMIPA presenta: “Nuestra vida como niños refugiados en Europa”

L’AMIPA  d’Es Liceu organitza una activitat molt interessant.
Han aconseguit reunir una sèrie de persones expertes, al voltant de les dificultats amb què es troben els menors extrangers no acompanyats amb què convivim. Es tracta d’un fenòmen recentque constitueix un repte per a tots i totes.

Aquesta situació està lligada a la nostra concepció de la inclusió i amb la consciència social que treballam a les aules. 
La trobada comptarà amb la projecció del documental guanyador dels darrers GoyaNuestra vida como niños refugiados en Europa. Tendrem l’oportunitat de presenciar aquesta projecció en companyia de la directora premiada,  Sílvia Venegas.

La pròpia directora junt amb Carlos Martin, representant de la plataforma Balears Acull i Mercedes del Pozo, presidenta d’UNICEF Balears i Susana García Chavero, educadora social del Centre Norai participaran d’una animada taula rodona en què ens ajudaran a reflexionar sobre aquest tema… tot amb el paper de moderadora de  Maria Ferrer, directora de Diari de Mallorca.

Volem reconèixer l’encert de l’AMIPA en l’organització d’aquesta iniciativa, la col·laboració de les persones ponents i us animam a  assistir a l’acte que tendrà lloc a l’escola, dimecres dia 4 de març, a les 16:30h.

Comparteix aquesta entrada