• vertical(0)

Alumnes dels centres IES Josep Maria Llompart, IES Marratxí i Es Liceu participen en el programa Erasmus+

logo43434 logo conselleria

llomp

logo-marratxiewEiu5

Gràcies al projecte Euro FP Balears, promogut per la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat, quatre alumnes del CFGM de Cures Auxiliars d’Infermeria dels centres IES Josep Maria Llompart, IES Marratxí i Es Liceu, varen gaudir d’una beca Erasmus+ al centre T
urku Vocational Institute.

foto2

Els participants: José Luis del IES Josep Maria Llompart, Cristina i Esperança del IES Marratxí i Víctor de Es Liceu, varen passar 5 setmanes a la ciutat de Turku (Finlàndia) per fer una part de les seves pràctiques formatives en centres de treball i així conèixer el funcionament dels centres hospitalaris i geriàtrics del país, millorar la seva ocupabilitat i les seves competències.

foto1
 

 

 

 

 

 

La professora Caterina Guasp del IES Marratxí els va acompanyar al llarg de la seva primera setmana per coordinar amb la professora Sari Havia, del centre finlandès que ens va visitar el curs passat, la formació dels alumnes. D’altra banda, va poder supervisar les tasques que realitzaven els alumnes i conèixer pràctiques i productes diferents als utilitzats als nostres centres sanitaris.

Foto3

Tots els estudiants han manifestat la gran oportunitat i la sort que han tingut de viure aquesta experiència i que sens dubte recomanen a la resta d’alumnat, ja que ha estat molt profitosa i enriquidora. També estan molt agraïts als professors i alumnes del centre finlandès, que els van mostrar la ciutat i convidar a excursions i activitats. A més a més, les empreses on han realitzat les pràctiques els han oferit la possibilitat de quedar a treballar, i això és la millor mostra de que les pràctiques realitzades han estat tot un èxit.

Comparteix aquesta entrada