Notícia actualitzada: Alumnes de 4rt d’ESO d’Es Liceu han assistit a la commemoració del 30è aniversari de l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears.

 

Na Margalida Garí, alumna de 4t d’ESO, ha estat l’encarregada de llegir l’Article 8.

Tot seguit s’ha fet un aperitiu i els alumnes han pogut conversar amb els representants polítics de les Institucions illenques.

A continuació podeu veure un vídeo de la lectura i algunes fotografies.

Si per una cosa o l’altra no els podeu veure, pitjant aquí accedireu al vídeo, i aquí a les fotografies, directament.

Hem rebut aquesta carta d’agraïment:


Bon dia.

 

Serveixin aquestes línies per manifestar-vos el nostre agraïment per la participació del centre que dirigiu en l’acte commemoratiu del 30 aniversari de l’entrada en vigor de l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears.

 

Com vareu poder veure aquells que hi vareu poder assistir, és un acte amb gran afluència de públic, curt però intens, cosa que no em va permetre poder ser amb vosaltres tot el temps que hagués desitjat, ni atendre-vos com calia. Per tant, encara que la presidenta ho farà a nivell institucional, vos vull trametre el meu agraïment a nivell personal, agraïment que vos prego que faceu extensiu a l’alumne/a així com als seus familiars.

 

En pocs dies rebreu per correu postal les fotografies de l’acte així com una còpia en CD de la gravació del mateix. De totes maneres, les fotografies són ja visibles a la següent adreça:

 

http://xip.parlamentib.es/album-1116

 

 

Quedo a la vostra disposició per a qualsevol altre qüestió.

 

 

Aina Pilar Albertí

CAP DE LA SECCIÓ DE PROTOCOL

Comparteix aquesta entrada