Acte i festa de Graduació de 4rt d’ESO i PQPI (ampliada)

El passat divendres, dia 17 de juny va tenir lloc l’acte anunciat.

Molts dels i les alumnes han estat amb nosaltres tota una vida, altres només alguns cursos, però tots i totes eren igualment “nostres”… fins ara, que ja son “seus”, i iniciaran la vida adulta. A tots i totes els desitjam un bon viatge, guiats per la brúixola que tradicionalment regalam als i les alumnes que parteixen.

Es graduaren els alumnes del Programa de Qualificació Professional Inicial i els de 4rt d’ESO.

És la primera vegada que acaba una promoció de PQPI-II (segons curs, de mòduls voluntaris, amb obtenció de la ESO) al nostre centre. Es van projectar fotografies d’esdeveniments d’aquests dos anys i pronunciar paraules d’acomiadament.

Durant l’acte de 4rt d’ESO, es va projectar el vídeo d’instantànies de la vida dels grups.

Sota la batuta de Josefina (qui va explicar l’origen i significat) varen cantar el Gaudeamus igitur (himne universitari). I abans també es va cantar “Imagine”, de John Lennon, necessari als temps que corren. Els i les alumnes llegiren textos d’acomiadament, i seguiren més activitats. Abaix podeu veure alguns moments.

Vet ací el vídeo, i més abaix les paraules que el nostre Director va llegir en representació de tot el Claustre. Podeu veure aquí algunes fotografies, i si algú vol aportar més imatges o vídeos a la nostra historiografia web, els pot enviar a webadmin@esliceu.com.

Benvolgudes famílies,
benvolguts professors,

benvolguts alumnes,

BENVINGUTS A LA VOSTRA FESTA.

Avui posam punt i final a un cicle de la vostra vida que esperam que vos hagi fet molt de profit i sobretot que l’hagueu gaudit amb molt felicitat.
Heu pasturat per aquí durant 13 anys de la vostra vida. Això vol dir que pràcticament un quart de la vostra vida l’heu viscuda plegats en aquest espai. Durant tot aquest temps, heu anat llaurant un camí. En aquest camí, alguns s’han hagut d’acomidar de vosaltres (coses de la vida!) i alguns altres s’hi han afegit. I vos asseguram que aquest camí vos deixarà petjada.

Avui comença una nova etapa: la d’integrar-vos en la societat que ens envolta com a éssers adults i responsables. Amb aquest camí del qual hem parlat abans, heu preparat la base de la qual vos n’heu de fer servir a la vida adulta. Trobareu moltes coses i moltes vegades no serà fàcil, però la lluita val la pena. I així esperam que aconseguiu tots els èxits que vos mereixeu.

Per als professors, el vostre futur és la nostra raó de ser. És per això que com a representant de tot l’equip docent de l’escola vos desitjo que sigau molts feliços.

 

Comparteix aquesta entrada