• vertical(0)

Acomiadament del trimestre i diada cultural

Estimada comunitat educativa

Fruit de l’esforç de tothom, l’escola avança en un curs atípic i complex. Fins el moment, hem assolit diferents reptes que se’ns han presentat i, a poc a poc, recuperam algunes pràctiques més normalitzades. Malgrat tot, sabem que venen dies complicats en què cal estar atents en la cura de les mesures sanitàries.

Dimecres 31, arribam a la fi del segon trimestre i començarem unes merescudes vacances. Aquest dia, farem jornada intensiva i les hores de sortida esglaonades seran les següents:

  • Educació infantil i primària: 14:00 hores 
  • 1r i 2n d’ESO: 13:05 hores
  • 3r i 4t d’ESO: 12:00 hores

El servei de menjador funcionarà, fins les 15:15 hores.

Sabeu que podreu consultar les dades referents a l’evolució en el procés d’aprenentatge de la vostra filla/el vostre fill, mitjançant el GESTIB, la propera setmana.

Aquests darrers dies del trimestre els dedicarem a celebrar una SETMANA CULTURAL molt especial. Es tracta d’aturar la dinàmica habitual, centrar-mos un poc en els valors que ens arrelan com a cooperativa a la història de la fàbrica tèxtil, dins el context del 40 aniversari d’ES LICEU i recuperar tallers i activitats enginyoses i creatives. Les diferents propostes tendran una cloenda molt especial amb el concert de Xanguito finançat per l’AMIPA.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, cuidau-vos molt i gaudiu del descans.

L’EQUIP DIRECTIU

Comparteix aquesta entrada