A 6è treballem els colpejos amb i sense implement.

Després de les activitats de llançaments i recepcions les i els alumnes de 6è d’EP ja estaven preparats/des per iniciar la Unitat Didàctica de Colpejos. Vam iniciar les sessions amb una breu introducció teòrica per després, tot seguit passar a l’acció, ja que és el més motivant per tothom. 

Després de saber que són els colpejos i quins tipus hi ha (sense implements o amb implements), vam començar amb el Pitxi. El Pitxi és un esport tradicional de Catalunya similar al beisbol. Consisteix en dos equips que es tornen en el seu paper: el colpejador i el caçador. El nombre de membres per partit pot variar però no sol baixar de cinc. En el terreny de joc hi ha diverses bases enumerades que s’han de recórrer en ordre i els colpejadors han de fer el màxim de voltes possibles. 

Amb la primera norma, havien de colpejar una pilota de plàstic amb qualsevol part del tronc superior. Aviat se n’adonaren de que el més efectiu era fer-ho amb el braç/puny si necessitaven potència o amb la mà si el que volien era més control. A part dels diferents tipus de colpejos (equip atacant), llançaments i recepcions (equip defensor) també vam treballar els colpejos amb diferents implements on les estratègies dels dos equips van variar de forma radical. A part dels colpejos, hi apareixen altres situacions motrius durant el joc.

Ara ens hem iniciat al hockey i farem el mateix amb el colpbol!

Si clicau damunt la imatge, accedireu a l’àlbum complet

Comparteix aquesta entrada