4T ESO visita la ONG Solidaris de Montesión

El passat dimarts, els alumnes de 4t d’ESO dins la programació de l’àrea d’Ètica han estat treballant el consumisme dins les passades festes de Nadal i comparant-ho amb la dura realitat d’algunes persones dins la nostra societat.

Arrel d’això varem fer una sortida curricular a veure la feina que fa la ONG Solidaris de Montision. Na Cristina , na Remeis i en Jaime ens mostraren les seves instal·lacions, on mes de 240 voluntaris atenen a uns 8.000 beneficiaris.

Ens explicaren detalladament tots els seus projectes: Aliments, Armari infantil, Motxilles solidàries i Material escolar, Joguines per Nadal, Cursos de formació, Treball i terra, elaboració de productes, Clínica Jurídica, Coral solidària , Berenar solidari, etc.

Després de la nostra visita, els nostres alumnes que ja havien fet una recollida de materials per els Solidaris, han seguit duent més coses i fins i tot. Es plantegen d’anar a donar una mà com a voluntaris. La propera setmana esperam poder fer una donació solidària de part nostra.

Des d’Es Liceu i en especial des dels alumnes de 4t d’ESO , volem reconèixer públicament la bona feina que fan els Solidaris per ajudar a minimitzar un poc el greu problema social que pateix la nostra societat

Comparteix aquesta entrada