• vertical(20)

Tercera setmana confinats

Estimades famílies,

Us agraïm les múltiples mostres de comprensió, la vostra complicitat i el gran esforç que estau demostrant en aquests moments tan complexos.

Desitjam que, a casa, la situació sigui el més agradables possible i que tothom gaudeixi de bona salut.

Com sabeu, l’estat d’alarma es perllonga i és important tenir cura de les estratègies de comunicació i del seguiment del procés pel que estan passant els vostres fills/les vostres filles.

Els equip docents i els serveis administratius de l’escola mantenen el contacte amb vosaltres i reajustam les maneres de relacionar-nos i de gestionar la informació.

Ens trobam en el moment atípic de lliurar les qualificacions de la segona avaluació. Per a fer-ho és recomanable utilitzar la plataforma de gestió educativa de la nostra comunitat autònoma, el Gestib. Els informes es lliuraran dimarts dia 7 d’abril. Per a poder veure-ho, heu d’anar a l’apartat de famílies→Qualificacions→Avaluació→Butlletí de qualificació de la segona avaluació.

A l’etapa d‘educació infantil, rebreu via mail un informe general dels objectius treballats durant aquest trimstre a cada nivell.

Les famílies que encara no hi teniu accés, cal que seguiu les instruccions que us vàrem enviar des de la secretaria del centre. En qualsevol cas, podeu adreçar-vos a la vostra tutora/el vostre tutor i demanar que us ho faci arribar per correu electrònic.

Molts ànims a totes i a tots.

Comparteix aquesta entrada