• vertical(30)

25N

ES LICEU treballa amb il·lusió i constància per tal d’aportar la nostra tasca amb l’objectiu d’erradicar la violència masclista de la nostra societat.Sabem que l’esperança i l’èxit d’aquest propòsit recau en l’educació i les sensibilització dels/ de les més joves.L’escola s’organitza durant tot l’any desenvolupant el projecte de coeducació que pretén visibilitzar el pes de l’herència del patriarcat que defineix les nostres relacions i fer propostes creatives que inverteixin aquesta dinàmica.La feina que enmarcam en el pla de convivència plantejant pràctiques preventives i resolucions restauratives, en són també una mostra més del nostre compromís.

Amb motiu de la data en què ens trobam. hem afegit el nostre impuls a la coordinació del Moviment feminista, de què formam part de manera activa, hem contribuït en l’Exposició que podeu visitar al parc de Sa Riera i hem organitzat un grapat d’activitats en totes les etapes del centre. 

D’entre les propostes que hem fet a les aules, en podem destacar la penjada de grumers en els passadissos de l’escola. Conjugant el tema central del curs, amb la mediterrània com a nexe d’unió entre civilitzacions en què la diversitat i les migracions han tengut al llarg de la història un tractament especial al paper de la dona, reivindicam un grumer per a cada dona assassinada durant el 2019.El conjunt de feines ha tengut la seva cloenda amb la lectura conjunta del manifest, amb la presència del president de les cooperatives d’ensenyament, Enric Pozo i en Kico i na Noèlia de l’AMIPA de l’escola.

N’Ainhoa, na Rebeca, na Nereida, Na Sílvia, na Núria, na Mireia i na Sílvia han estan les encarregades de representar les seves etapes educatives i totes les nines i dones de la nostra cooperativa.

Si clicau damunt la imatge, accedireu a l’àlbum complet
Comparteix aquesta entrada