Actualitat a la Biblioteca

Entrega de premis del Concurs Literari i el Fumeral

Avui hem pogut conèixer els guanyadors del “Concurs Literari 2017” de l’escola, s’ha dut a terme l’entrega de premis a tots els guanyadors i finalistes i també s’ha entregat el premi “Fumeral 2017” a Maria del Mar Bonet, qui enguany celebra 50 anys de dedicació a la música, en reconeixement a la seva contribució a la divulgació i en favor de la llengua i la cultura catalana.

Des de la biblioteca de l’escola volem donar l’enhorabona a Maria del Mar Bonet i a tots els guanyadors, finalistes i participants del concurs. Gràcies a vosaltres ha estat possible!

Si voleu veure la noticia que ha sortit per la televisió autonòmica IB3 sobre aquest esdeveniment podeu clicar sobre el següent enllaç:

https://youtu.be/VroTI3VrBsU

 

Si voleu saber qui han estat els guanyadors i finalistes (i llegir els seus relats) de totes les categories ho podeu fer entrant a l’apartat “Concurs Liteari 2017” o entrant al següent enllaç: http://www.esliceu.com/concurs-literari-2017/

Retalls Poètics

Per celebrar el dia de la Poesia (21 de març) durant aquesta setmana hem realitzat l’activitat “Retalls Poètics” amb els següents cursos: 1 EP B, 2 EP A i B, 4 EP A i B, 5 EP B, 1 ESO  i 4 ESO. Si voleu saber més informació d’aquesta activitat o veure les fotografies dels pomes elaborats per tots els participants podeu anar a l’apartat “Retalls Poètics” clicant el següent enllaç: http://www.esliceu.com/retalls-poetics/